E-tidning

Nötkött finns även som e-tidning. Via datorn eller mobilappen kan alla prenumeranter både läsa och lyssna till tidningen digitalt.

e-tidningen finns alla nummer av Nötkött från 2014 och framåt. Tidningarna går att bläddra i precis som en vanlig papperstidning, eller läsa i artikelläge. Alla artiklar är sökbara så att du lätt kan hitta allt vi har skrivit om ett ämne, en gård eller person.

Genom att klicka på en artikel i tidningen aktiverar du läsläget som gör att du får upp artikeln som löpande text. Då kan du också välja teckensnitt och storlek på texten, så att den passar dig.

I artikelläget går det även att lyssna till tidningen med datorns eller telefonens uppläsningsfunktion. Det är inte lika bra som en riktig människa, men ett komplement för den som har svårt att läsa själv eller vill lyssna under arbetet. I mobiltelefonen går det även att välja hastighet på uppläsningsfunktionen.

Så här gör du för att logga in:

På dator:

Saknar du prenumeration kan du teckna en här: www.preno.se/vaxa

Är du befintlig prenumerant som inte loggat in tidigare, eller som inte loggat in efter 17 februari 2021, behöver du aktivera ditt konto.

Om du inte har en registrerad e-postadress hos oss behöver du istället ditt kundnummer som du hittar på baksidan av din tidning eller din senaste faktura.

1. Gå in på Prenumerationstjänst (preno.se). Klicka på ”logga in” och sedan på ”glömt lösenord” och följ instruktionerna. Du som inte har en registrerad e-postadress anger kundnummer och postnummer och får då komplettera med en e-postadress.

2. Du får nu ett mail med en länk för att välja ett nytt lösenord.

3. Ange ett nytt lösenord.

Klart! Du kan nu läsa den senaste utgåvan av tidningen, eller utforska arkivet på Nötkötts e-tidning.

På mobil/läsplatta:

1. Ladda ner appen Tidningen Nötkött på din telefon eller läsplatta.

2. Registrera ditt konto via datorn enligt ovan.

3. Logga in med din e-postadress och lösenord.