Individprövning med utställning

Nyheter

En svensk domare på plats på två utställningar i Estland och Lettland i april möttes av fina tjurar med svenskt påbrå. Här avslutas individprövningen med en utställning innan auktionen.

Holly – en riktig vinstlott

Ko-llega

Mats Roos drog en vinstlott på Elmias djurutställning i höstas. Han var en av tre som vann en kvigkalv i NAB:s lotteri. ”Jättekul, jag hade inte en tanke på vinst när de ringde”, säger han.

Brödåkras tre tjurar sålda på Gunnarp

Nyheter

Även om auktionen av köttrastjurarna på Gunnarp pågick i en vecka så var det under den sista halvtimmen som det mesta hände. En spännande stund för såväl tjurarnas uppfödare som hugade spekulanter.

Baletite® och SilotitePro® – film för bättre effektivitet

Annons

Idag, fredag den 31 mars, avslutades auktionen på Gunnarp. En jämnare prisbild än tidigare år och med rekord i medelpris för tjurarna.

Årets tjurauktion bjöd på högt medelpris

Avel

Idag, fredag den 31 mars, avslutades auktionen på Gunnarp. En jämnare prisbild än tidigare år och med rekord i medelpris för tjurarna.

Brödåkra – alla tre tjurarna till auktionen

Nyheter

Alla tre av Brödåkra charolais tjurar på köttrasprövningen i Gunnarp har tagit sig vidare till auktionen.

Snart dags för visningsdag för Gunnarp

Nyheter
Nu på lördag den 25 mars är det visningsdag av de köttrastjurar som kommer att vara med på auktionen på Gunnarp.

Rafflande att följa vägningarna

Nyheter
Nu i veckan är det åter dags för vägning av tjurarna på Gunnarp. Den här säsongen följer vi hur det går för trion av tjurar från Brödåkra charolais.

Årets tjurar på Gunnarp

Gunnarp
Här är hela listan på de tjurar som är med på årets omgång av individprövningen av köttrastjurar på Gunnarp.

”Det är en fin omgång tjurar!

Nyheter
Allvaret är i gång för Taffarel, Thiago och Toivonen, döpta efter kända fotbollsspelare. Det är detta startfält Brödåkra charolais sätter sitt hopp till i årets prövningsomgång och som Nötkött följer fram till auktionen i Gunnarp.