Vi ses på Elmia!

På onsdag finns tidningen Nötkött på plats då Elmia öppnar. Du hittar oss i tidningskiosken i ena hörnet av visningsringen för de olika mjölk- och köttraserna. Här kan du tävla om ett fint kalvtäcke, ta del av förmånliga prenumerationer och utställningskatalogen.

Text Marianne Lindberg
Nötkötts och Husdjurs medarbetare deltar på Elmia: Marianne Lindberg, Ann Christin Olsson, Lisbeth Karlsson och Linda Grimstedt.
Foto: Maria Nyberg

Efter fyra år kan äntligen Elmia lantbruk äga rum. På onsdag morgon öppnar mässan som pågår under tre dagar och huvudnumret är förstås djuruppvisningarna.

Nötkött och vår systertidning Husdjur är på plats i tidningskiosken som ligger i ena hörnet av visningsringen. Här finns även  utställningskatalogen med alla kött- och mjölkdjur, samt de ungdomar som tävlar i showmanship. Tack vare annonsörernas medverkan kan katalogen delas ut gratis till utställningens besökare.

– Att trycka en katalog innebär en viss ledtid i form av layout och tryckeriets planering samt frakt. Eftersom det är levande djur det handlar om kommer en del att ha hänt från att katalogen gick i tryck tills utställningen startar, förklarar Linda Grimstedt, chefredaktör för tidningen Husdjur.

Redan nu kan du se de ändringar som har tillkommit efter att katalogen trycktes här.

Uppdatering på webben

Du som vill veta vilka vinnare som koras i de olika djuruppvisningarna och vad som händer på mässan kan följa oss här på webben då vi kommer att göra dagliga uppdateringar.

I vår tidningskiosk kan du teckna prenumerationer av både Husdjur och Nötkött till förmånliga priser under mässdagarna. Den som tecknar en prenumeration får dessutom en bonuspresent. Du kan också tävla om ett fint kalvtäcke fram till fredag klockan 14 då vi drar en vinnare.

Besök oss gärna, tipsa oss om det som du tycker att tidningarna borde skriva om och passa på att säga hej till Nötkötts nya chefredaktör – Ann Christin Olsson!

Läs även: Besök oss på Elmia – Tidningen Husdjur