Ny chefredaktör för Nötkött

Ann Christin Olsson blir ny chefredaktör för Nötkött. Hon jobbar i dag som reporter för tidningen och tillträder sin nya tjänst den 15 oktober.

Ann Christin Olsson jobbar sedan 25 år som reporter för tidningarna Husdjur och Nötkött där hon bevakar frågor som rör mjölk- och nötköttsproduktionen.

– Jag är husdjursagronom och innan jag började på tidningarna jobbade jag bland annat med utfodringsfrågor och rådgivning i husdjursorganisationen. Jag har alltid haft ett stort intresse för jordbruk i allmänhet och mjölk- och nötköttsproduktion i synnerhet, säger hon.

Hur känns det att bli ny chefredaktör för Nötkött?

– Det är verkligen en rolig utmaning att ta sig an! Jag ser fram emot att få göra detta tillsammans med övriga redaktionen och i nära kontakt med läsarna. Det ska bli spännande att få jobba mer med nötköttsfrågorna. Det är en bransch där det är mycket på gång. Gårdsreportagen kommer fortsätta vara grunden när vi ska skapa läsarnytta. Hör gärna av dig om önskemål på vad vi ska ta upp.

Ann Christin Olsson tillträder som chefredaktör den 15 oktober. Hon efterträder Maria Törner som har varit föräldraledig och som därefter har gått vidare till ett nytt jobb. Marianne Lindberg har under tiden gått in som tillförordnad chefredaktör.